Hiki iā ʻoe ke ʻala i ka mīkini Cf-9010 aromatherapy i kēlā me kēia manawa.

Me ka holomua o ke kaiāulu, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka poʻe o kēia wā i ka maikaʻi o ke ola.Nui ka poʻe e kūʻai aku i nā huahana aromatherapy a hoʻokomo iā lākou i ka home, ʻoi aku hoʻi no kēlā poʻe limahana me ke koʻikoʻi o ka hana a me ka maikaʻi ʻole o ka hiamoe.Hiki i ka aromatherapy maikaʻi ke kōkua iā ʻoe e hoʻopau i kou luhi.I kēia manawa ua ʻike au i kahi mīkini aromatherapy, maikaʻi loa.Makemake wau e paipai iā ʻoe.
ʻO ke ʻano o kēia mīkini aromatherapy cf-9010 he ipu, e like me kahi ʻāpana kiʻi, kūpono i nā wahi a pau e kau ʻia ai.Eia kekahi,ʻo ka hui pūʻana o ke keʻokeʻo a me ka lāʻau e hāʻawi i nā kānaka i ka manaʻo o ka maluhia a me ka maluhia, e like me ka lani mamao a me ka nahele, a me ka moana mamao a me ka mokupuni.Hoʻoluʻolu maoli kēia kala kala i ka poʻe me ka hakakā ʻole.

hou2_ (9)

E hoʻolauna kākou i ka hoʻohana ʻana i kēia mīkini ʻala cf-9010.
He maʻalahi loa ke ʻano hoʻohana.E wehe i ka pūpū a me ka uhi pahu wai, e hoʻohui i ka wai i ka pahu wai (ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ke kiʻekiʻe o ka wai), a laila e hoʻohui i ka nui kūpono o ka aila pono i ka pahu wai (ʻaʻole i ʻōlelo ʻia e hoʻohui nui), a uhi i ka wai. uhi pahu.

hou2_-8

ʻO Cf-9010 kahi mīkini aromatherapy maikaʻi loa.Hiki iā mākou ke aʻo e pili ana i kāna mau hana

(1) Paʻa ʻala
No ka mea, he pahu wai nui ka cf-9010 aromatherapy machine, hiki ke hōʻoia i ka hoʻohui ʻana o ka aila nui a me ka wai, a hiki ke mau a hiki i 10 mau hola.Mai hopohopo, no ka volatilization, ʻaʻohe pilikia o ka ʻala koke.

hou2_-4

(2) Hiki ke paʻa wai
He 180ml ka nui o kēia mīkini aromatherapy a hiki ke hoʻohana ʻia a hiki i 9 mau hola.Hiki iā ia ke mālama iā ʻoe i ka pō a pau.

hou2_-6

(3) Palekana
ʻO kēia mīkini aromatherapy cf-9010 e ʻoki ʻoki i ka mana i ka wā pōkole o ka pahu wai, no laila hiki ke hoʻohana pono ʻia.

hou2_ (2)

(4) ʻIke leo
ʻO ka hana o ka mīkini aromatherapy ponoʻī ke kōkua i ka hiamoe a hoʻoponopono paha i ka lewa.Hoʻopau ka hālāwai kūkā kani i kahi lewa maikaʻi.ʻO ke kani o ka mīkini aromatherapy cf-9010 he ≤ 30dB.ʻAʻole paha ʻoe i manaʻo e pili ana i kēia helu.Hiki iā mākou ke hoʻohālikelike i ka walaʻau o ka hana ea ea ≤ 39db.Ma kēia ala, hiki iā mākou ke ʻike i kēia mīkini aromatherapy kokoke e hoʻokō i ka ʻike mute, ma muli o kāna hoʻolālā hoʻolālā maikaʻi loa e hōʻemi i ka leo holo.

hou2_ (1)

Eia kekahi, ʻo ka mīkini aromatherapy cf-9010 he kukui lewa hoʻonaninani, hiki iā ʻoe ke koho i kāu kala punahele a i ʻole ke ʻano hoʻololi kala, me 7 mau kala hoʻololi.Ke wehe ʻoe i ka lewa piha, e ʻoi aku ka maikaʻi o kou manaʻo i kou wā i loko.

hou2_-5

Hiki i ka mīkini aromatherapy ke hoʻopau i nā ʻano ʻala like ʻole a me ka uahi, hoʻemi i nā kinoea ʻino a hoʻomaʻemaʻe i ka ea.Hiki i ka mīkini aromatherapy ke hoʻonui iki i ka haʻahaʻa o ka ea o loko i ka wā e hana ana i ka ʻala, i hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia ka ea maloʻo o loko a ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoluʻolu o nā kānaka.Eia kekahi, i ka wā e hana ai i loko o ka hale no ka manawa lōʻihi, e luhi ka poʻe a me ka hiamoe, a ʻo ka ʻala palupalu o ka mīkini aromatherapy e hiki ai i ka poʻe ke nānā nui a hoʻomaikaʻi i ka hana pono.

hou2_-3

ʻO ka mīkini aromatherapy Cf-9010 he mea pono liʻiliʻi liʻiliʻi, kūpono loa ia no ka hoʻoponopono ʻana i ke kaiapuni o ka lumi.Me nā ʻano ʻaila ʻaila like ʻole, kūpono ia no ka hiamoe a me ka mahiʻai ponoʻī i nā manawa maʻamau.Eia kekahi, loaʻa i ka mīkini aromatherapy cf-9010 kahi hoʻolālā kukui lewa, kahi e hana ai i ka manaʻo noʻeau e hoʻohana i ka pō.ʻO ka hoʻohuli ʻana i ka mīkini aromatherapy cf-9010 ma mua o ka hele ʻana i kahi moe hiki ke hana maʻalahi i kahi ʻoluʻolu a mālie, hoʻemi i ka huhū a hele wikiwiki i ka hiamoe.

hou2_ (7)


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-17-2022